Užkandėlė su morkomis ir česnaku

Skrebutis su morkų ir česnakų salotomis majoneze.

Patiekalui reikės:

  • 3 vidutinio dydžio morkų
  • 3 skiltelių česnako
  • 1 v.š. majonezo
  • 1 raikyto batono
  • druskos
  • pipirų.

Užkandėlės su morkomis ir česnaku ruošimas:

  1. Nuskustas morkas ir nuluptas česnako skilteles sutarkuojame tarka ir sudedame į dubenį. Į gautas salotas įmaišome šaukštą majonezo ir pagardiname druska bei pipirais.
  2. Riekutes išdėliojame skardoje ir trumpam įkišame į įkaitintą orkaitę, kad apskrustų.
  3. Ant apskrudusių riekelių dedame morkų ir česnakų salotas. Patiekiame didelėje lėkštėje. Dar galimą pabarstyti pipirų ant užteptų salotų.

 

Jei batono riekutės yra didelės, jas perpjauname pusiau. Galima perpjauti riekutes taip, kad gautųsi trikampio ar kitos patinkančios formos.

Batoną skrudinti nebūtina orkaitėje. Galima ta padaryti skrudintuvėje arba visai neskrudinti.

 

Recepto įvertinimas

(5 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 1

Panašūs receptai
  • Lavašo užkandis su vištiena ir špinatais

  • Vištiena įdarytos bulvių puselės

  • Viduržemio gruzdučiai

  • Omletas su morkų ir kumpio įdaru

    Omletas su morkų įdaru

  • Karšti sumuštiniai su kumpiu ir kiaušiniene

  • Be lukšto virtas kiaušinis su špinatais

    Be lukšto virti kiaušiniai su špinatais

  • Kiaušiniai Grybukai

    Kiaušiniai Grybukai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *