Kiaušiniai Grybukai

Kiaušiniai Grybukai

Reikės:

  • 9 kiaušinių
  • 8 sūdytų grybų kepurėlių
  • stiklinės šviežių ar džiovintų virtų grybų
  • 200 ml majonezo
  • šaukšto sviesto
  • svogūnų laiškų ar krapų
  • maltų pipirų
  • druskos
  1. Aštuonis kiaušinius kietai išverdame, nulupame, nupjauname viršūnėles ir išimame trynius.
  2. Vienodo dydžio grybų kepurėles nuplauname (jei sūrios – pamirkome vandenyje).
  3. Virtus grybus ir kiaušinių viršūnėles sumalame, įmaišome trynius ir įkulame žalią kiašinį. Viską išmaišome ir patroškiname svieste su pipirais ir druska.
  4. Į kiaušinių baltymus sudedame paruoštą įdarą ir užvožiame grybų kepurėlėmis. Majonezą supilame į lėkštę, apibarstome žalumynais ir aplink išdėliojame grybukus.
Kiaušiniai Grybukai

Kiaušiniai Grybukai

Skanaus 🙂

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Vištiena įdarytos bulvių puselės

  • Viduržemio gruzdučiai

  • Omletas su morkų ir kumpio įdaru

    Omletas su morkų įdaru

  • Kiaušinienė su juodos duonos skrebučiais

    Kiaušinienė su duonos skrebučiais

  • Omletas su bulvėmis ir sūriu

  • Vasariški omleto suktinukai

  • Omletas su mocarela

    Omletas su mocarela

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *