Virtus kiaušinius patiekia minkštus, puskiečius ir kietus. Puskiečius galima virti ir be lukšto. Kiaušinius reikia nuplauti šiltu vandeniu ir tik po […]
Per Lietuvą prašurmuliavus smagioms ir sočioms Užgavėnėms, prasideda gavėnia – septynių savaičių susitelkimo, rimties ir apsivalymo laikotarpio prieš šv. Velykas pradžia. Gavėnia prasideda Pelenų […]
Kūčių diena – pati gražiausia lietuvių dvasinio susitelkimo diena – žmonės grižta mintimis į tai, kas jau nuveikta, su viltimi bei tikėjimu žvelgia […]
Tai apytiksliai skaičiai, kurie leis Jums lengviau orientuotis perskaičiuojant matavimo vienetus virtuvėje iš puodelių, ozų ir kitų į normalius lietuviškus […]
Kale kopūstai – tai lietuviškai vadinami lapiniai kopūstai. Sveikuolių pasaulyje jie dar vadinami vegetarų jautiena, žalumynų karaliumi ar net maistinių medžiagų bomba. […]
Pusryčiai yra svarbūs įvairiame amžiuje – nuo vaikystės iki brandžios senatvės. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad visaverčiai pusryčiai yra svarbus fizinės […]