Batoną perpjauname išilgai pusiau, išimame minkštimą, palikdami apie pusantro centimetro storio sieneles (minkštimo sumuštiniams neprireiks). Kumpį supjaustome plonomis riekelėmis.
Viršutinę batono dalį ištepame 3 šaukštais sviesto, apatinę – majonezu. Ant apatinės dalies išdėliojame kalakutienos kumpio riekutes, ant viršaus dedame plonai pjaustytą svogūną ir pomidorų žiedus. Aptepame garstyčiomis.
Puode ištirpiname šaukštą sviesto, supilame išplaktus kiaušinius ir nuolat maišydami kepame ant vidutinės ugnies, kol kiaušiniai iškeps. Nukeliame nuo ugnies ir leidžiame truputį atvėsti. Sudedame pravėsusius kiaušinius į viršutinę batono dalį, ant viršaus uždedame plonai pjaustytą fermentinį ar čedario sūrį. Abi batono puses su įdarais suglaudžiame ir apvyniojame likusius sviestu ištepta folija. Sumuštinį pašauname į iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę ir kepame 15 – 20 minučių.
Iškeptą sumuštinį supjaustome porcijomis ir tiekiame su žaliomis salotomis.