Viduržemio gruzdučiai

Jums reikės:

  • 750 g. bulvių
  • 500 ml. aliejaus
  • 180 g. fetos sūrio
  • stiklinės maltų džiūvėsėlių
  • 4 šaukštų šviežių smulkintų krapų
  • 1 citrinos sulčių
  • 1 kiaušinis
  • 2 skiltelės česnako
  • maltų pipirų ir druskos
  1. Bulves išverdame ir sugrūdame, suberiame tarkuotą sūrį ir toliau grūsdami įmaišome susmulkintą česnaką, krapus, išplaktą kiaušinį, citrinos sultis, druską ir pipirus.
  2. Atvėsiname tešlą iki kambario temperatūros ir dar dvi valandas palaikome šaldytuve.
  3. Tada formuojame žiedo formos gruzdučius, pavoliojame juos džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
  4. Skanaus 🙂
Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Šviežių kopūstų pyragas

  • Lavašo užkandis su vištiena ir špinatais

  • Provanso bulvių apkepas su kumpiu

  • Bulvių pyragas su grybais

  • Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais

  • Omletas su bulvėmis ir grybais

  • Cukinijų ir morkų sklindžiai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *