Moliūgų, briuselio kopūstų ir bulvių fritatos

Moliūgų, briuselio kopūstų ir bulvių fritatos

Reikės:

  • briuselio kopūstų
  • bulvių
  • moliūgo
  • kiaušinių
  • miltų
  • druskos ir pipirų
  1. Lygiomis dalimis susmulkiname briuselio kopūstų galveles, bulves ir moliūgą. Sumaišome, pagardiname druska ir pipirais.
    Smulkinti briuselio kopūstai

    Smulkinti briuselio kopūstai

  2. Įkulame kiaušinį ir išmaišome. Dar pridedame pusę puodelio miltų, toliau maišydami žiūrime – jei reikia, dedame daugiau miltų, kol gausis vientisa masė.
  3. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir dedame su šaukštu tešlą – formuojame blynelius, bet kad nesiliestų vienas su kitu. Kepame, kol gražiai apskrus, apverčiame.
  4. Patiekiame su grietininiu padažu, pagardintu mėgiamais prieskoniais.

Skanaus 🙂

Moliūgų, briuselio kopūstų ir bulvių fritatos

Moliūgų, briuselio kopūstų ir bulvių fritatos

Recepto įvertinimas

(2 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 1

Panašūs receptai
  • Vištiena įdarytos bulvių puselės

  • Viduržemio gruzdučiai

  • Omletas su morkų ir kumpio įdaru

    Omletas su morkų įdaru

  • Karšti sumuštiniai su kumpiu ir kiaušiniene

  • Be lukšto virtas kiaušinis su špinatais

    Be lukšto virti kiaušiniai su špinatais

  • Kiaušiniai Grybukai

    Kiaušiniai Grybukai

  • Kiaušiniai su lašiša

    Kiaušiniai, įdaryti su lašiša

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *