Reikės:
- briuselio kopūstų
- bulvių
- moliūgo
- kiaušinių
- miltų
- druskos ir pipirų
- Lygiomis dalimis susmulkiname briuselio kopūstų galveles, bulves ir moliūgą. Sumaišome, pagardiname druska ir pipirais.

Smulkinti briuselio kopūstai
- Įkulame kiaušinį ir išmaišome. Dar pridedame pusę puodelio miltų, toliau maišydami žiūrime – jei reikia, dedame daugiau miltų, kol gausis vientisa masė.
- Įkaitiname keptuvėje aliejų ir dedame su šaukštu tešlą – formuojame blynelius, bet kad nesiliestų vienas su kitu. Kepame, kol gražiai apskrus, apverčiame.
- Patiekiame su grietininiu padažu, pagardintu mėgiamais prieskoniais.
Skanaus 🙂

Moliūgų, briuselio kopūstų ir bulvių fritatos