Vištienos mišrainė su pupelėmis

Vištienos mišrainė su raudonosiomis ir juodosiomis pupelėmis

Reikės:

  • 400 g virtos ar keptos vištienos
  • 200 g konservuotų juodųjų pupelių
  • 200 g konservuotų raudonųjų pupelių
  • 100 g čederio ar fermentinio sūrio
  • 1 raudonos saldžiosios paprikos
  • 100 ml salsos padažo su daržovių ir vaių gabaliukais (gali būti kinietiškas padažas)
  • 2 šaukštų smulkintų svogūnų laiškų
  • 2 šaukštai smulkintų žalumynų
  • kalendros
  • salotų lapų
  • 100 ml neriebios grietinės ar jogurto
  1. Vištieną ir sūrį susipjaustome kubeliais, susismulkiname papriką.
  2. Pupeles nukošiame.
  3. Dideliame dubenyje sumaišome vištieną, pupeles, sūrį, papriką, svogūnų laiškus, žalumynus, kalendrą ir salsos padažą.
  4. Į nedideles salotines įklojame salotų lapų ir įdedame po dalį pasigamintos mišrainės. Šalia dedame po du šaukštus grietinės ar jogurto.

Skanaus 🙂

Vištienos mišrainė su raudonosiomis ir juodosiomis pupelėmis

Vištienos mišrainė su raudonosiomis ir juodosiomis pupelėmis

Recepto įvertinimas

(2 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 1

Panašūs receptai
  • Vištiena įdarytos bulvių puselės

  • Vištienos salotos su avokadu

    Vištienos salotos su avokadu

  • Vištienos ir pupelių salotos

    Vištienos ir pupelių salotos

  • Daržovių mišrainė su silke

    Daržovių mišrainė su silke

  • Kopenhagos salotos

    Kopenhagos salotos

  • Vištų blauzdelės su citrina ir česnaku

    Vištų šlaunelės su česnaku ir citrina baltojo vyno padaže

  • Višta rytietiškai

    Višta rytietiškai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *