Kopenhagos salotos

Kopenhagos salotos

Reikės:

  • 500 g menkių
  • 2-3 sūdyti (marinuoti) agurkai (100 g)
  • 3 obuoliai
  • 3 pomidorai
  • svogūnas
  • 2 laurų lapeliai
  • kvapiujų ir juodųjų pipirų žirnelių
  • gvazdikėlių
  • druskos

Užpilui

  • 2 šaukštų jogurto
  • 2 šaukštų majonezo
Supjaustyti ingredintai

Supjaustyti ingredientai

  1. Menkes išvirkite sūdytame vandenyje su prieskoniais. Žuvį išgriebkite, uždenkite ir palikite vėsti.
  2. Kol menkės aušta, paruoškite kitas sudedamąsias dalis. Nulupkite svogūną. Nuplaukite obuolius ir pomidorus. Obuolius nulupkite ir perrėžkite pusiau, išskobkite sėklas ir išimkite kotelį. Pomidorus padalinkite į dvi dalis, išpjaukite kotelio vietą ir kietą dali prie jo. Marinuotus agurkus, obuolius ir pomidorus suraikykite kubeliais, o svogūną – smulkiai supjaustome.
  3. Atvėsusias žuvis atskirkite nuo kaulų ir suraikykite ar suplešykite nedideliais gabaliukais. Jogurtą išsukite su majonezu.
  4. Į salotinę berkite menkių gabalėlius, agurkų, obuolių ir pomidorų kubelius, svogūno daleles. krėskite užpilą ir gerai išmaišykite.
  5. Jei mėgstate aštriau, tuomet galite skaninti garstyčiomis.

Skanaus 🙂

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Vištienos salotos su avokadu

    Vištienos salotos su avokadu

  • Saliero salotos

    Salotos su salieru

  • Rūkytos menkės salotos

    Mišrainė su rūkyta menke

  • Daržovių mišrainė su silke

    Daržovių mišrainė su silke

  • Grybų mišrainė su silke

    Grybų salotos su silke

  • Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose

    Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose

  • Gardi mišrainė su rūkyta lašiša

    Gardi mišrainė su rūkyta lašiša

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *