Pupelienė – pupelių sriuba

 Reikės

  • 1 stiklinės pupelių
  • 1 morka
  • 3 bulvės
  • 1 l pieno ar grietinėlės
  • petražolės
  • krapai
  • druska
  1. Pupeles išmirkykite.
  2. Jas ir kubeliais supjaustytas bulves bei morką dėkite į puodą, pasūdykite, užpilkite vandeniu, kad apsemtų. Daržoves virkite, kol jos suminkštės.
  3. Supilkite pieną ar grietinėlę, sudėkite smulkintus krapus ir petražoles, kaitinkite viską, kol užvirs.
  4. Ši sriuba gali būti balinama ir aguonų pienu.
Recepto įvertinimas

(2 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 2

Panašūs receptai
  • Bulvių pyragas su grybais

  • Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais

  • Omletas su bulvėmis ir grybais

  • Cukinijų ir morkų sklindžiai

  • Viduržemio gruzdučiai

  • Omletas su morkų ir kumpio įdaru

    Omletas su morkų įdaru

  • Daržovių sultinys

    Daržovių sultinys

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *