Cukinijų ir morkų sklindžiai

Jums reikės:

  • 400g. bulvių
  • nedidelės cukinijos (apie 300 g.)
  • didelės morkos
  • 100 g. sviesto
  • 75 g. parmezano ar kito kietojo sūrio
  • rozmarino šakelių
  • maltų pipirų
  • rupios jūros druskos
  • druskos
  1. Sklindžiams su cukinijomis ir morkomis pirmiausia nuskutame bulves. Jas perpjauname pusiau ir 10 minučių verdame pasūdytame vandenyje. Tada nupilame vandenį ir bulves atvėsiname.
  2. Bulves, morką, cukiniją ir sūrį sutarkuojame dideliame dubenyje. Pagardiname druska ir pipirais.
  3. Išlydome truputį sviesto keptuvėje ant vidutinio kaitrumo ugnies. Krečiame kiekvienam sklindžiui po kelis šaukštus tarkių ir šiek tiek paspaudžiame.
  4. Kepame sklindžius 2-3 minutes, atsargiai apverčiame ir kepame dar minutę. Perkeliame blynus į kepimo popieriumi išklotą skardą.
  5. Skardą šauname į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame 5-7 minutes, kol sklindžiai apskrus.
  6. Tiekiame pabarstytus jūros druska ir papuošę rozmarinų šakelėmis. Skanaus 🙂 vegetariški sklindžiai.
Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Virtinukai su grybų įdaru

  • Šviežių kopūstų pyragas

  • Lavašo užkandis su vištiena ir špinatais

  • Bulvių pyragas su grybais

  • Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais

  • Omletas su bulvėmis ir grybais

  • Vištiena įdarytos bulvių puselės

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *