Reikės:
- 500 g bulvių
- 2 puodelių miltų
- 8 g sausų mielių
- 1 šaukštelio druskos
- 200 ml drungno vandens
- trečdalio puodelio alyvuogių aliejaus
- 2 šaukšteliai šviežių čiobrelio lapelių
Bulves nuskutame ir supjaustome plonomis riekelėmis. Nusausiname. Išdėliojame bulvių riekeles ant picų užkepėlių padų vienu sluoksniu, truputį užsidengiant vienoms bulvių riekelėms ant kitų. Apibarstome čiobreliais, pipirais ir druska. Apšlakstome dviem likusiais šaukštais alyvuogių aliejaus ir kepame 15 – 20 minučių orkaitėje, kol picų padas taps traškus ir auksinės spalvos.
Skanaus 🙂
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |