Omletas su bulvėmis ir sūriu

Jums reikės:

  • 8 kiaušiniai
  • 0,5 kg. bulvių
  • 100 g. parmezano sūrio
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 svogūno
  • svogūnų laiškų
  • šviežiai maltų pipirų ir druskos
  1. Bulves nulupame ir erdame pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Išvirusias bulves truputį atvėsiname is supjaustome storomis riekėmis.
  2. Imame didesnę keptuvę storu dugnu. Joje įkaitiname aliejų ir kelias minutes pakepiname smulkintą svogūną.
  3. Kiaušinius gerai išplakame, įmaišome smulkintų svogūno laiškų, tarkuotą parmezano sūrį. Pagardiname druska ir pipirais.
  4. Bulvių riekeles dedame ant pakepinto svogūno ir apipilame kiaušinio plakiniu. Kepame 10 minučių ant silpnos ugnies, kol sukietės kraštai ir kiaušinio plakinys sutirštės. Tada keptuvę pašauname į orkaitę ir kepame dar 2 – 3 minutes, kol omletas įgaus gražiai auksinę spalvą.

Skanaus 🙂

omletas-su-bulvemis-ir-parmezanu

Recepto įvertinimas

(3 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 1

Panašūs receptai
  • Šviežių kopūstų pyragas

  • Provanso bulvių apkepas su kumpiu

  • Bulvių pyragas su grybais

  • Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais

  • Omletas su bulvėmis ir grybais

  • Greitai paruošiamas bulvių plokštainis – kugelis

  • Omletas su morkų ir kumpio įdaru

    Omletas su morkų įdaru

1 Comment

  1. Ačiū labai skanu.:)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.