2 porcijoms omleto reikės:
- 8 kiaušinių
- sviesto
- baziliko lapelių
- maltų pipirų ir druskos
Pagardui:
- 300 g. mocarelos sūrio
- 4 pomidorų
- 2 skiltelių česnako
- Pagardui pomidorus nuplauname, išpjauname šerdį ir supjaustome plonais griežinėliais. Česnako skilteles užtraiškome ant pomidorų. Sūrį nuvarviname ir supjaustome riekelėmis.
- Omletui gera išplakame kiaušinius, pagardiname druska bei pipirais. Keptuvėje ištirpiname sviestą, supilame pusę kiaušinių ir kepame ant silpnos ugnies. Iškepusį omletą dedame į pašildytą lėkštę, ant viršaus išdėliojame pusę pomidorų su mocarela, apibarstome kapotais bazilikų lapeliais ir paliekame šiltoje vietoje.
- Taip pat iškpame ir antrą omletą. Tiekiame abu omletus su mocarela karštus.
Skanaus 🙂 Prie omleto puikiai tiks keptos bulvės.

Omletas su mocarela