Keksiukai su kumpiu, sūriu ir pomidorais

Reikalingi produktai:

  • apie 100 g. mėgstamo kumpio ar dešros
  • apie 100 g. tarkuoto fermentinio arba kubeliais pjaustyto fetos sūrio
  • 100 g. miltų
  • 2 šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 šaukštas kapotų petražolių
  • 80 ml pieno
  • 1 kiaušinis
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 6 perpus perpjauti vyšniniai pomidorai
  • druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų

Dideliame dubenyje išmaišome miltus, kepimo miltelius, įberiame druskos ir pipirų pagal skonį.

Kitame inde įmušame ir truputį paplakame kiaušinį, įberiame smulkintą kumpį, sūrį, petražoles. Supilame pieną ir alyvuogių aliejų. Viską gerai išmaišome.

Atsargiai maišydami į sausąjį miltų mišinį palengva supilame kumpio ir sūrio plakinį. Maišykite kol gausis vientisa masė.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 ° C temperatūros. Patepkite riebalais keksiukų formeles ar formelių skardą ir įkrėskite į kiekvieną jų po truputį paruoštos tešlos. Ant kiekvieno kauburėlio viršaus įspauskite po pusę vyšninio pomidoriuko. Kepkite 15-20 minučių arba kol keksiukai įgaus rudai auksinę spalvą.

Keksiukus patiekite šiltus arba kambario temperatūros. Skanaus 🙂

Recepto įvertinimas

(4.5 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 4

Panašūs receptai
  • Šviežių kopūstų pyragas

  • Bulvių pyragas su grybais

  • Viduržemio gruzdučiai

  • Svogūnų pyragas su sūriu

  • Omletas su morkų ir kumpio įdaru

    Omletas su morkų įdaru

  • Karšti sumuštiniai su kumpiu ir kiaušiniene

  • Be lukšto virtas kiaušinis su špinatais

    Be lukšto virti kiaušiniai su špinatais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *