Benediktinų užkandis su kiaušiniais ir olandišku padažu

Benediktinų kiaušinių užkandis su olandišku padažu

Reikės:

  • 4 kiaušinių
  • 4 burgerių bandelės
  • 20 g špinatų
  • 125 g virto kumpio
  • 1 avokado

Olandiškam padažui:

  • 1 šaukšto balto vyno acto
  • 2 kiaušinių trynių
  • 150 g išlydyto ir atvėsinto sviesto
  • 1 šaukšto citrinų sulčių
  1. Pradžiai pasigaminame olandišką padažą. Suplakame baltojo vyno actą su kiaušinių tryniais. Toliau plakant supilame lydytą sviestą. Visa tai turėtų užtrukti apie 3 minutes. Įmaišome citrinų sultis ir gautą padažą perpilame į indą. Pagardiname druska ir pipirais ir uždengiame.
  2. Į keptuvę įpilame 2 trečdalius vandens, pasūdome ir užviriname ant vidutinio kaitrumo ugnies. Į askirą dubenėlį įkulame kiaušinį. Vandenį keptuvėje maišome, kol gaunasi sūkurys ir įledžiame kiaušinį. Verdame kiaušinį nemaišydami – 3 minutes minkštam tryniui arba 4 minutes pusiau minkštam. Kiaurasamčiu ištraukiame kiaušinį ir dedame į lėkštę. Kartojame tą patį su kitais kiaušiniais.
  3. Tuo tarpu paskrudiname perpus perpjautas bandeles. Ant vienos puselės uždedame špinatų, kumpio ir avokado riekeles, kiaušinį. Viršų apliejame olandišku padažu ir užvožiame antrąja bandelės pusele.

Skanaus 🙂

Benediktinų kiaušinių užkandis su olandišku padažu

Benediktinų kiaušinių užkandis su olandišku padažu

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Lavašo užkandis su vištiena ir špinatais

  • Viduržemio gruzdučiai

  • Omletas su morkų ir kumpio įdaru

    Omletas su morkų įdaru

  • Karšti sumuštiniai su kumpiu ir kiaušiniene

  • Be lukšto virtas kiaušinis su špinatais

    Be lukšto virti kiaušiniai su špinatais

  • Kiaušiniai Grybukai

    Kiaušiniai Grybukai

  • Kiaušiniai su lašiša

    Kiaušiniai, įdaryti su lašiša

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *