Žuvies ir pomidorų troškinys su aštriu padažu

Žuvies troškinys su aštriu padažu

Reikės:

  • 1 kg žuvies filė su odele
  • 800 g šviežių arba savo sultyse konservuotų pomidorų
  • 3 didelių česnako skiltelių
  • 2 šaukštų smulkintų petražolių
  • 2 šaukštų smulkintų krapų
  • žiupsnelio aitriosios paprikos
  • 50 ml alyvuogių aliejaus
  • druskos
  • maltų pipirų
  1. Pomidorus nulupame ir supjaustome gabalėliais
  2. Į gilią keptuvę įpilame keturias stiklines vandens, sudedame supjaustytą česnaką, pomidors, krapus ir petražoles, užbarstome aitriosios paprikos, įpilame alyvuogių aliejų ir pasūdome.
  3. Keptuvę uždengiame dangčiu ir troškiname daržoves 45 minutes ant vidutinio kaitrumo ugnies. Tada dangtį nukeliame, padidiname ugnį ir troškiname, kol nugaruos trečdalis skysčio.
  4. Tada toliau kepdami į padažą sudedame žuvies gabalėlius odele į viršų. Po poros minučių žuvį apverčiame. Pagardiname troškinį druska bei pipirais ir dar 10 – 12 minučių kepame.

Skanaus 🙂

Žuvies troškinys su aštriu padažu

Žuvies troškinys su aštriu padažu

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Bulviniai blynai su žuvimi

  • Vyriškas tortas su lašiša

  • Daržovių mišrainė su silke

    Daržovių mišrainė su silke

  • Menkė su pupelėmis

    Menkė su pupelėmis

  • Jautienos troškinys su pupelėmis

    Jautienos troškinys su pupelėmis

  • Pangasijos filė kepta su daržovėmis

    Pangasijos filė kepta su daržovėmis – skaniai ir greitai

  • Pikantiškas lašišos troškinys su kriaušėmis

    Pikantiškas lašišos troškinys su kriaušėmis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *