Pikantiškas lašišos troškinys su kriaušėmis

Pikantiškas lašišos troškinys su kriaušėmis

Reikės:

  • 2 kriaušių
  • 4 gabalėlių lašišos su kaulu
  • 60 g sviesto
  • pusės šaukštelio maltų garstyčių
  • 2 šaukštų smulkintų krapų
  • 2 nedidelių svogūnų
  • 2 morkų
  • 2 nedidelių pomidorų
  • citrinos
  • kubelio vištienos sultinio
  • druskos
  • maltų pipirų
  1. Kriaušes nulupame ir supjaustome ketvirčiais. Išskobiame sėklas. Minkštimą apverdame garuose. Du šaukštus sviesto ištirpiname, sumaišome su krapais, maltomis garstyčiomis ir užpilame ant kriaušių. Paliekame pasimarinuoti.
  2. Svogūnus supjaustome griežinėliais, morkas – juostelėmis ir pakepiname su likusiu sviestu. Užviriname stiklinę vandens, jame ištirpiname sultinio kubelį ir supilame ant daržovių. Patroškiname apie penkias minutes.
  3. Pomidorus nuplikome ir nulupame. Juos ir citriną supjaustome plonais griežinėliais.
  4. Į didelį indą sukrečiame patroškintas daržoves, išdėliojame lašišos gabalėlius, pabarstome šiek tiek pipirų ir druskos. Ant žuvies dedame citrinų ir pomidorų griežinėlius. Uždengiame indą ir troškiname apie 15 minučių ant silpnos ugnies.
  5. Lėkštėje prie lašišos gabalėlio dedame po dvi kriaušių skilteles ir patiekiame su ryžių garnyru.

Skanaus 🙂

Pikantiškas lašišos troškinys su kriaušėmis

Pikantiškas lašišos troškinys su kriaušėmis

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Bulviniai blynai su žuvimi

  • Vyriškas tortas su lašiša

  • Daržovių mišrainė su silke

    Daržovių mišrainė su silke

  • Grybų mišrainė su silke

    Grybų salotos su silke

  • Menkė su pupelėmis

    Menkė su pupelėmis

  • Jautienos troškinys su pupelėmis

    Jautienos troškinys su pupelėmis

  • Pangasijos filė kepta su daržovėmis

    Pangasijos filė kepta su daržovėmis – skaniai ir greitai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *