Virtinukai su grybų įdaru

Jums reikės:

Tešlai reikės:

  • 350g. miltų
  • vieno kiaušinio
  • žiubsnelio druskos

Įdarui reikės

  • 500 g. grybų
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

 

  1. Miltus prasijokite, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, įpilkite 2-3 šaukštus šalto vandens, ir minkykite, kol tešla nebelips prie rankų. Tadą ją suspauskite į vieną gabalą, įvyniokite į drėgną skepetą, palaikykite kad sustingtų ir tik tada kočiokite.
  2. Ruoškime įdarą 🙂 grybus gerai nuplaukite, stambesnius supjaustykite, smulkesnius palikite sveikus. Puode išlydykite sviestą, sudėkite grybus, pasūdykite, ir troškinkite kol išgaruos visas skystis. Ataušusią masę susmulkinkite.
  3. Iš plonai iškočiotos tešlos stikline išspauskite skrituliukus, ant kiekvieno skrituliuko uždėkite grybų įdaro, užspauskite kraštelius.
  4. Šiuos virtinukus labai skanu valgyti su sviesto, grietinės ir svogūnų padažu.
Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Šviežių kopūstų pyragas

  • Bulvių pyragas su grybais

  • Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais

  • Omletas su bulvėmis ir grybais

  • Cukinijų ir morkų sklindžiai

  • Svogūnų pyragas su sūriu

  • Omletas su morkų ir kumpio įdaru

    Omletas su morkų įdaru

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.