Sudėtis:
- 300 g rabarbarų
- 1 pakuotė sluoksniuotos tešlos
- 200 g grietinės
- cukrus pagal skonį
Paruošimas: 40 min.
1) tešla atšildoma – 15 min.
2) supjaustome tešlos lakštus norimo dydžio gabalėliais
3) pasiruošiame skardą – įklojame kepimo popierių ir išdėliojame tešlos gabalėlius užlenkdami šonus
4) susmulkiname rabarbarus
5) ant tešlos plokštelių užberiame smulkintus rabarbarus
6) įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir įdėkite skardą į orkaitę 10 minučių, kol rabarbarai suminkštės ir išskirs savo sultis
7) laikas sumaišyti grietinę su cukrumi
8) po 10 min. kremo masę užpilkite ant rabarbarų ir kepkite dar 15 minučių arba kol iškeps
9) rabarbarų apkepėles patiekite atvėsusias
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |