Rabarbarų gardumynas-užkepėlė

Sudėtis:

  • 300 g rabarbarų
  • 1 pakuotė sluoksniuotos tešlos
  • 200 g grietinės
  • cukrus pagal skonį

Paruošimas: 40 min. 

1) tešla atšildoma –  15 min.

2) supjaustome tešlos lakštus norimo dydžio gabalėliais

3) pasiruošiame skardą – įklojame kepimo popierių ir išdėliojame tešlos gabalėlius užlenkdami šonus

rabarbaru gardumynas 1

4) susmulkiname rabarbarus

rabarbaru-gardumynas-4

5) ant tešlos plokštelių užberiame smulkintus rabarbarus

rabarbaru gardumynas 2

6) įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir įdėkite skardą į orkaitę 10 minučių, kol rabarbarai suminkštės ir išskirs savo sultis

7) laikas sumaišyti grietinę su cukrumi

rabarbaru gardumynas 3

8) po 10 min. kremo masę užpilkite ant rabarbarų ir kepkite dar 15 minučių arba kol iškeps

9) rabarbarų apkepėles patiekite atvėsusias

rabarbaru gardumynas 5

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Šviežių kopūstų pyragas

  • Svogūnų pyragas su sūriu

  • Kaiušiniai tešloje

    Kiaušiniai tešloje

  • Tortas PRAHA

  • Šventinis pyragas

  • Žiemiškas keksas

    Žiemiškas keksas

  • Keksas su džiovintomis slyvomis ir raudonuoju vynu

    Keksas su džiovintomis slyvomis ir raudonuoju vynu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *