Reikės:
- 0,5 kg grybų
- 1 silkės
- 1 marinuotas agurkas
- 1 svogūnas
- 2-3 šaukštai aliejaus
- acto
- lauro lapelių
- pipirų, druskos
- Grybus 15 – 20 minučių virkite actu parūgštintame ir pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirusius nuvarvinkite ir ataušinę supjaustykite.
- Išmirkytą silkę nulupkite, atskirkite nuo kaulų ir smulkiai supjaustykite.
- Grybus maišykite su silke, smulkintu svogūnu ir nuluptu agurku.
- Salotas dėkite salotinę, užpilkite aliejumi arba grietine, puoškite grybų kepurėlėmis, kietai virtais kiaušiniais, žalumynais.
Skanaus 🙂

Grybų mišrainė su silke (foto iš kulinare.lt)