Pievagrybių troškinys

Pievagrybių troškinys

Reikės:

  • 200 g porų
  • 200 g nedidelių pievagrybių
  • 70 g mažų pomidorų
  • stiklinės sultinio
  • 3 šaukštų grietinės
  • šaukšto lydyto sūrelio
  • petražolių
  • sviesto
  • druskos
  • maltų pipirų
  1. Porus nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais. Pievagrybius ir pomidorus perpjauname pusiau.
  2. Plačiame puode svieste apkepiname pievagrybius. Suberiame porus ir šiek tiek pakepame kartu. Pasūdome, įpilame sultinį, sudedame grietinę ir lydytą sūrelį. Sukapojame ir suberiame petražoles, sudedame pomidorų puseles. Kaitiname dar minutę. Pagardiname pipirais.
  3. Troškinį sukrečiame į dubenį. Papuošiame petražollių šakelėmis ir tiekiame su duona.

Skanaus 🙂

Pievagrybių troškinys

Pievagrybių troškinys

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Menkė su pupelėmis

    Menkė su pupelėmis

  • Jautienos troškinys su pupelėmis

    Jautienos troškinys su pupelėmis

  • Pikantiškas lašišos troškinys su kriaušėmis

    Pikantiškas lašišos troškinys su kriaušėmis

  • Žuvies troškinys su aštriu padažu

    Žuvies ir pomidorų troškinys su aštriu padažu

  • Baltos žuvies troškinys su daržovėmis

    Žuvies troškinys su daržovėmis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.