Tešlai reikės:
- 600 g miltų
- 400 g sviesto arba margarino
- 200 g grietinės
- 4 kiaušinių
Įdarui reikės:
- 1 kg mėsos faršo
- 200 g svogūnų
- 140 g sviesto
- 60 g vandens ar grietinės
- 1 – 2 kiaušinių
- druskos
- pipirų
Sustingusią kibinų tešlą iškočiojame ir supjaustome keturkampiais gabalėliais. Į gabalėlių vidurį dedame įdaro, kraštus patepame kiaušinio plakiniu ir perlenkiame paplotėlį pusiau. Kraštą gerai užspaudžiame ir taip pat patepame kiaušiniu.
Įdarą galima paįvairinti pagal skonį – naudoti aliejuje troškintus kopūstus, paskanintus kepintais svogūnėliais, grybais, taip pat kumpiu arba paruošti įdarą iš virtų ryžių, morkų, razinų ir saldžiosios paprikos.
Skanaus 😉
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |