Šokoladinis pyragas su anakardžių riešutais

Šokoladinis pyragas su anakardžių riešutais

Jums reikės:

  • 300 g juodojo šokolado
  • indelio karamelinio kondensuoto pieno (pvz rududu)
  • 1 kiaušinio
  • 1,5 stiklinės miltų
  • ketvirčio stiklinės rudojo cukraus
  • 100 g sviesto
  • saujos anakardžių riešutų
  • šaukštelio vanilės ekstrakto
  • cukraus pudros
  1. Smulkiai sulaužome šokoladą.
  2. Į dubenį persijojame miltus, suberiame cukrų ir išmaišome. Įtarkuojame šaltą sviestą ir maišome, kol susidarys trupiniai. Įmaišome į tešlą pusę šokolado ir suberiame tešlą į pateptą sviestu ir miltais pabarstytą skardą.
  3. Išplakame kiaušinį ir sumaišome jį su kondensuotu pienu. Suberiame likusį šokoladą ir riešutus. Dar kartą viską gerai išmaišome ir supilame į skardą ant tešlos. Paviršių išlyginame ir keletą minučių paliekame pastovėti.
  4. Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Iškepusį šokoladinį pyragą paliekame atvėsti, apibarstome cukraus pudra.

Skanaus 🙂

Šokoladinis pyragas su anakardžių riešutais

Šokoladinis pyragas su anakardžių riešutais

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Šviežių kopūstų pyragas

  • Bulvių pyragas su grybais

  • Cukinijų ir morkų sklindžiai

  • Svogūnų pyragas su sūriu

  • Tinginys su zefyrais

    Tinginys su zefyrais

  • Karšti sumuštiniai su kumpiu ir kiaušiniene

  • Kaiušiniai tešloje

    Kiaušiniai tešloje

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *