Silkės ir grybų mišrainė

Grybų ir silkės mišrainė

Produktai:

  • 2 sūdytos ar rūkytos silkės arba silkių filė
  • 200 g sūdytų grybų
  • 200 g pievagrybių
  • 400 g pomidorų
  • 2 svogūnai
  • 2 kiaušiniai
  • 1 marinuotas agurkas

Padažui:

  • stiklinė grietinės ar majonezo
  • 2 šaukštai varškės
  1. Susmulkiname grybus, pievagrybius, pomidorus, agurką ir svogūnus. Skystį, išsiskyrusį po pomidorų ir marinuoto agurko pjaustymo, persipilame į dubenėlį. Pievagrybius pakepame.
  2. Kiaušinius kietai išverdame ir nulupame. Vieną puselę supjaustome griežinėliais, o likusius sukapojame.
  3. Išdarytas ir išmirkytas silkes ar jų filė supjaustome siauromis juostelėmis.
  4. Pasiruošiame padažą. Grietinę ar majonezą sumaišome su ištrinta varške ir pomidorų bei marinuoto agurko skysčiu.
  5. Galiausiai visus produktus gerai išmaišome ir patiekiame salotinėje.

Skanaus 🙂

Grybų ir silkės mišrainė

Grybų ir silkės mišrainė

Recepto įvertinimas

(5 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 1

Panašūs receptai
  • Vištienos salotos su avokadu

    Vištienos salotos su avokadu

  • Vištienos ir pupelių salotos

    Vištienos ir pupelių salotos

  • Saliero salotos

    Salotos su salieru

  • Rūkytos menkės salotos

    Mišrainė su rūkyta menke

  • Daržovių mišrainė su silke

    Daržovių mišrainė su silke

  • Grybų mišrainė su silke

    Grybų salotos su silke

  • Kopenhagos salotos

    Kopenhagos salotos

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *