Pievagrybių apkepėlės su silkių įdaru

Pievagrybių apkepėlės su silkės įdaru

Reikės:

  • 500 g didelių pievagrybių
  • 200 g sūdytos silkės filė
  • 200 ml grietinės
  • 50 g kieto fermentinio sūrio
  • 3 šaukštų maltų džiūvėsėliuų
  • 2 šaukštų šviežių petražolių
  • 1 šaukšto sviesto
  • 1 svogūno
  • druskos
  • pipirų
  1. Pievagrybius gerai nuplauname, kotelius nupjauname prie pat kepurėlės. Svogūną susmulkiname ir patroškiname svieste su smulkintais pievagrybių koteliais.
  2. Į grybų ir svogūnų troškinį įmaišome šaukštą grietinė, šaukštą džiūvėsėlių, kapotas petražoles ir susmulkintą silkės filė. Pagardiname druska ir pipirais.
  3. Į pievagrybių kepurėles dedame po kauburėlį pasiruošto silkių įdaro.
  4. Kepurėles išdėliojame sviestu pateptame ir džiūvėsėliais pabarstytame karščiui atspariame inde ir apipilame likusia grietine.
  5. Kepame karštoje orkaitėje 15 – 20 minučių, kol pagels. Baigiant kepti apkepėles apibarstome smulkiai tarkuotu sūriu.

Skanaus 🙂

Pievagrybių apkepėlės su silkės įdaru

Pievagrybių apkepėlės su silkės įdaru

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Šviežių kopūstų pyragas

  • Provanso bulvių apkepas su kumpiu

  • Bulvių pyragas su grybais

  • Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais

  • Omletas su bulvėmis ir grybais

  • Cukinijų ir morkų sklindžiai

  • Vištiena įdarytos bulvių puselės

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *