Kopūstais įdaryti bulvių kotletukai

7-8 bulvės

1 kiaušinis

3 šaukštai krakmolo

1 šaukštas miltų

riebalų

druskos

Įdarui:

stiklinė raugintų kopūstų

50 g. lašinių

1 svogūnas

  1. Bulves išverdame su lupena, nulupame ir sugrūdame arba sumalame. Įkuliame kiaušinį, suberiame krakmolą, pasūdome ir gerai išminkome.
  2. Paruošiame įdarą. Raugintus kopūstus nusunkiame, lašinukus paspirginame su smulkintu svogūnu ir patroškiname.
  3. Tešlą padaliname gabalėliais ir kiekvieną iškočiojame bei užkrečiame įdaro. Perlenkiame pusiau,kraštus užspaudžiame, pavoliojame miltuose ir kepame įkaitintoje keptuvėje.
  4. Patiekiame su grietine ir spirgučiais. Skanaus 🙂
Recepto įvertinimas

(3 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 2

Panašūs receptai
  • Provanso bulvių apkepas su kumpiu

  • Bulvių pyragas su grybais

  • Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais

  • Omletas su bulvėmis ir grybais

  • Bulviniai suktinukai su grybais

  • Viduržemio gruzdučiai

  • Greitai paruošiamas bulvių plokštainis – kugelis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *