Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose

Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose

Reikės:

  • 300 g vištų kepenėlių
  • 200 g pievagrybių
  • 2 kiaušinių
  • 1 morkos
  • svogūnų laiškų
  • majonezo
  • aliejaus
  • druskos
  1. Išverdame kepenėles, ataušiname ir sutarkuojame arba sumalame. Grybus smulkiai supjaustome, pakepiname su aliejumi ir ataušiname. Kiaušinius kietai išverdame, nulupame ir smulkiai sutarkuojame. Susmulkiname morką ir svogūnų laiškus.
  2. Visus produktus sumaišykite, pasūdykite ir gardinkite majonezu, druska ir pipirais.
  3. Tokią pasigamintą mišrainę tiekite keptuose tešlos krepšeliuose.

Skanaus 🙂

Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose

Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose

Recepto įvertinimas

(3 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 2

Panašūs receptai
  • Vištienos salotos su avokadu

    Vištienos salotos su avokadu

  • Vištienos ir pupelių salotos

    Vištienos ir pupelių salotos

  • Saliero salotos

    Salotos su salieru

  • Rūkytos menkės salotos

    Mišrainė su rūkyta menke

  • Kopenhagos salotos

    Kopenhagos salotos

  • Gardi mišrainė su rūkyta lašiša

    Gardi mišrainė su rūkyta lašiša

  • Krabų lazdelių mišrainė su kopūstais

    Kopūstų ir krabų lazdelių mišrainė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *