Cannelloni makaronai su kumpiu ir vištiena

Cannelloni makaronai su vištiena ir kumpiu

Jums reikės:

  • 1 virtos vištienos krūtinėlės
  • 400 g kumpio
  • 12 kaneloni vamzdelinių makaronų
  • 100 g pievagrybių
  • 2 svogūnų
  • 600 ml pieno
  • 150 g parmezano (brandinto sūrio)
  • 3 šaukštų sviesto
  • 6 šaukštų miltų
  • druskos
  • pipirų
  1. Įdarui nulupkite ir susmulkinkite svogūnus. Grybus nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Vištienos krūtinėlę ir kumpį supjaustykite kubeliais.
  2. Keptuvėje ištirpinkite šaukštą sviesto ir kelias minutes pakepinkite svogūnus ir grybus. Tada sudėkite vištieną, kumpį, pagardinkite druska, pipirais ir kepkite dar kelias minutes.
  3. Kitoje keptuvėje ar puode gaminsime padažą. Ištirpinkite likusį sviestą, suberkite miltus ir porą minučių maišydami kaitinkite, kol gausis vientisa masė. Toliau maišydami po truputį pilkite šiltą pieną ir užvirinkite. Pagardinkite druska ir pipirais.
  4. Į paruoštą įdarą supilkite pusę padažo ir pusę tarkuoto sūrio. Sumaišykite.
  5. Įdarykite kaneloni makaronų vamzdelius pasigamintu įdaru. Tada sudėkite juos į aliejumi pateptą skardą, apliekite likusiu padažu ir kepkite iki 240 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 9 min. Prieš baigiant kepti apiberkite apkepo viršų likusiu sūriu ir dar truputį pakepkite, kol sūris išsilydys.
Recepto įvertinimas

(5 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 1

Panašūs receptai
  • Šviežių kopūstų pyragas

  • Lavašo užkandis su vištiena ir špinatais

  • Provanso bulvių apkepas su kumpiu

  • Bulvių pyragas su grybais

  • Bulvių plokštainis su grikiais ir grybais

  • Omletas su bulvėmis ir grybais

  • Įdarytos vištienos krūtinėlės suktinukai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *