Berlyno kukulių receptas

Berlyno kukuliai

Jums reikės:

  • 500 g kelių rūšių maltos mėsos
  • 40 g maltų džiūvėsėlių
  • 2 kiaušinių trynių
  • 2 kopūsto lapų
  • 1 svogūno
  • 2 šaukštų smulkintų petražolių
  • 2 šaukštų krienų
  • malto muskato
  • 1,5 litro daržovių sultinio
  • baltųjų pipirų ir druskos
  1. Smulkiai susipjaustome svogūną ir pakepiname, kol suminkštės. Atvėsiname.
  2. Maltą mėsą išmaišome su džiūvėsėliais, kepintais atvėsintais svogūnais ir kiaušinių tryniais.
  3. Kopūstų lapus kelias minutes paviriname vandenyje, tada nusausiname ir susmulkiname.
  4. Kopūstus, krienus ir petražoles dedame į mėsos faršą, pagardiname muskatu, druska bei pipirais ir viską gerai išmaišome. Drėgnomis rankomis suformuojame aštuonis kukulius.
  5. Puode užviriname daržovių sultinį. Į jį dedame paruoštus mėsos kukulius. Pagardiname druska ir pipirais, lauro lapeliu ir verdame apie 15 minučių.

Kukuliai puikiai tiks su raugintais agurkais ir virtomis bulvėmis. Skanaus 🙂

Berlyno kukuliai

Berlyno kukuliai

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Bulviniai suktinukai su grybais

  • Kopūstais įdaryti bulvių kotletukai

  • Kiaulienos-jautienos kepsnys

    Kiaulienos ir jautienos kepsnys su apelsinais

  • Jautienos faršo suktinukai su šonine

    Jautienos faršo suktinukai su šonine

  • Rūkyto kumpio suktinukai

    Rūkyto kumpio suktinukai

  • Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės įdaru

    Žuvies kotletai su kiaulienos šoninės ir baravykų įdaru

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *