Česnakinis kepenėlių tortas

Česnakinis kepenėlių tortas

Reikės:

  • 500 g kepenėlių
  • 2 kiaušiniai
  • 100 ml grietinės
  • 2 šaukštai miltų
  • druskos
  • aliejaus

Padažui:

  • majonezo
  • česnakų
  1. Kepenis nuvalykite ir sumalkite. Į malinį muškite kiaušinius, dėkite grietinę, suberkite miltus, truputį druskos ir gerai išmaišykite. Tešla turi būti kaip blynų. Įkaitinkite keptuvę ir iškepkite blynelius.
  2. Česnakus nulupkite, sugrūskite ir sumaišykite su majonezu. Šiuo padažu ištepkite blynus ir sudėliokite vieną ant kito.
  3. Pagamintą kepenų tortą keletą valandų palaikykite šaldytuve, kad padažas įsigertų. Galima lengvai paslėgti.
  4. Kepenų tortą patiekite su duona ar virtomis bulvėmis.

Skanaus 🙂

Česnakinis kepenėlių tortas

Česnakinis kepenėlių tortas

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Bulviniai suktinukai su grybais

  • Viduržemio gruzdučiai

  • Grikių blynai

  • Paprasti varškėčiai

    Paprastas varškėčių receptas

1 Comment

  1. Edvinas Jonaitis Edvinas Jonaitis parašė:

    Skanus teko ragauti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.