Vištienos blauzdelės medaus marinate

6 vištos blauzdelės,
2 šaukšteliai medaus,
2 žiupsneliai kmynų,
sauja žalumynų,
šaukštelis raudonosios paprikos prieskonių,
pipirų,
šaukštas citrinos sulčių.

Marinatui sukapojame saują žalumynų, kokių turime. Tai gali būti bazilikų, čiobrelių, citrinžolės, petražolės lapeliai.

Ant žolelių dedame du šaukštelius medaus, įberiame kmynus, apšlakstome citrinos sultimis ir alyvuogių ar paprastu aliejumi. Padardiname druska, pipirais bei raudonosios saldžiosios paprikos prieskoniais. Viską gerai išmaišome.

Paruoštame marinato padaže išvoliojame vištos blauzdeles ir sudedame į polietileninį maišelį. Paliekame vėsioje vietoje marinuotis bent valandą ar daugiau.

Kepame įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30-45 min., kol kulšelės apskrus.

Patiekiame su ryžių garnyru ir salotomis.

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *