Vištiena bazilikų ir pomidorų padaže

400g vištienos file,
4-5 pomidorų,
100 ml vištienos sultinio,
1 svogūno,
saujos šviežių baziliko lapelių,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus kepimui

Vištienos file supjaustome juostelėmis ir pabarstome prieskoniais.

Į keptuvę pilame aliejaus ir pakepiname vištienos gabaliukus, kol apskrus. Apkepusią vištieną išimame iš keptuvės ir atidedame į šalį.

Svogūną supjaustome smulkiais kubeliais ir kepiname, kol svogūno gabalėliai taps permatomi.

Kol svogūnai kepa, kubeliais susipjaustome pomidorus ir baigus kepti svogūnams, pomidorus, vištienos sultinį ir balzaminį actą supilame į keptuvę. Išmaišome.

Sumažiname ugnį ir patroškiname vis pamaišydami tol, kol pomidorai suminkštės ir keptuvės turinys pavirs į tyrelę.

Tuomet sudedame apkepintą vištieną ir patroškiname dar apie 5-7 min, kol vištiena visiškai iškeps.

Pabarstome šviežiais baziliko lapeliais ir patiekiame. Skanaus 🙂

Pakuždėjo Littleworld-Sandra

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Recepto tipas: Žymos: , , , Produktai:

1 Comment

  1. Andzela parašė:

    Man patiko👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *