100 g. fermentinio sūrio,
100 g. brinzos sūrio,
1 svogūnas,
3/4 stiklinės tarkuotų džiūvėsėlių,
1 kiaušinis,
2 šaukštai grietinės,
druskos, pipirų,
džiovintų žalumynų (čiobrelių, krapų),
aliejaus kepimui.
Vegetariškų kepsnių gaminimas:
Brinzos sūrį sumaigykite šakute, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Išmaišykite grietinę su žalumynais, įberkite pusę stiklinės džiūvėsių, įdėkite kubeliais pjaustytą svogūną ir smulkiai sutarkuotą fermentinį sūrį.
Visus ingridientus sudėkite į brinzos sūrio masę, pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite.
Iš gautos tešlos formuojame plokščius kepsniukus, apvoliojame juos likusiuose džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje. Kepsnius apkepiname iš abiejų pusių. Patiekiame su bulvėmis ir salotomis.
(0 / 5)
Vertinimų skaičius: 0
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |