Vegetariški kepsniai

100 g. fermentinio sūrio,
100 g. brinzos sūrio,
1 svogūnas,
3/4 stiklinės tarkuotų džiūvėsėlių,
1 kiaušinis,
2 šaukštai grietinės,
druskos, pipirų,
džiovintų žalumynų (čiobrelių, krapų),
aliejaus kepimui.

Vegetariškų kepsnių gaminimas:

Brinzos sūrį sumaigykite šakute, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.

Išmaišykite grietinę su žalumynais, įberkite pusę stiklinės džiūvėsių, įdėkite kubeliais pjaustytą svogūną ir smulkiai sutarkuotą fermentinį sūrį.

Visus ingridientus sudėkite į brinzos sūrio masę, pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite.

Iš gautos tešlos formuojame plokščius kepsniukus, apvoliojame juos likusiuose džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje. Kepsnius apkepiname iš abiejų pusių. Patiekiame su bulvėmis ir salotomis.

 

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *