500g nugarinės išpjovos,
6 skiltelių česnakų,
šlakelio aliejaus,
druskos,
pipirų,
mėgstamų prieskonių.
Kepsnių marinavimas:
Išpjovą supjaustome 0,5 cm riekelėmis ir pamušame mėsos plaktuku.
Pasiruošiame prieskonių mišinį marinavimui: česnakus susmulkiname, dedame į dubenėlį, beriame druską, pipirus ir prieskonius. Įpilame aliejaus, kad masė gautusi grietinės tirštumo.
Pasigaminta prieskonių tyre įtriname kepsnius ir paliekame marinuotis apie 3-4 val.
Kepame iki 180° įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
(1 / 5)
Vertinimų skaičius: 1
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |