Apie 1/2 kepalo duonos,
1 didelis obuolys,
100 gr. fermentinio sūrio,
100 gr. baltų pupelių,
2 šaukštai majonezo,
3-4 skiltelės česnako,
druska, pipirai.
Baltas pupeles apie valandą mirkome vandenyje ir vėliau išverdame ant silpnos ugnies pasūdytame vandenyje.
Duoną supjaustome kubeliais ir iškepame.
Obuolį ir sūrį supjaustome kubeliais.
Išvirusias pupeles sumaišome su duona, obuoliais ir sūriu. Įmaišome porą šaukštų majonezo ir sutarkuotą česnaką.
Obuolių-pupelių mišrainę su kepta duona pagardiname prieskoniais.
(4.3 / 5)
Vertinimų skaičius: 12
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |