Mišrainė su kepta duona, pupelėmis ir obuoliais

Apie 1/2 kepalo duonos,
1 didelis obuolys,
100 gr. fermentinio sūrio,
100 gr. baltų pupelių,
2 šaukštai majonezo,
3-4 skiltelės česnako,
druska, pipirai.

Baltas pupeles apie valandą mirkome vandenyje ir vėliau išverdame ant silpnos ugnies pasūdytame vandenyje.

Duoną supjaustome kubeliais ir iškepame.

Obuolį ir sūrį supjaustome kubeliais.

Išvirusias pupeles sumaišome su duona, obuoliais ir sūriu. Įmaišome porą šaukštų majonezo ir sutarkuotą česnaką.

Obuolių-pupelių mišrainę su kepta duona pagardiname prieskoniais.

Recepto įvertinimas

(4.3 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 12

Recepto tipas: Žymos: , , , , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *