400 g. menkių ar jūros lydekos filė,
150 g. pievagrybių,
1 kiaušinis,
100 g. sviesto,
75 g. fermentinio sūrio,
1 šaukštas miltų,
3-4 šaukštai grietinės,
druska, pipirai, prieskoniai,
aliejus kepimui.
Menkių kepsnelius pabarstome druska, pavilgome plaktame su prieskoniais kiaušinyje ir apkepame keptuvėje.
Iškeptus kepsnelius dedame į kepimo indą, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 10 min. pakepame orkaitėje, kol sūris išsilydys.
Padažui susmulkintus pievagrybius pakepame keptuvėje su sviestu, po to įdedame miltų, grietinės ir prieskonių.
Į lėkštę pripilame padažo, į jį sudėliojame paruoštus kepsnelius. Papuošiame citrinos griežinėliais ir alyvuogėmis.
(5 / 5)
Vertinimų skaičius: 1
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |