Menkių kepsneliai su grybais

400 g. menkių ar jūros lydekos filė,
150 g. pievagrybių,
1 kiaušinis,
100 g. sviesto,
75 g. fermentinio sūrio,
1 šaukštas miltų,
3-4 šaukštai grietinės,
druska, pipirai, prieskoniai,
aliejus kepimui.

Menkių kepsnelius pabarstome druska, pavilgome plaktame su prieskoniais kiaušinyje ir apkepame keptuvėje.

Iškeptus kepsnelius dedame į kepimo indą, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 10 min. pakepame orkaitėje, kol sūris išsilydys.

Padažui susmulkintus pievagrybius pakepame keptuvėje su sviestu, po to įdedame miltų, grietinės ir prieskonių.

Į lėkštę pripilame padažo, į jį sudėliojame paruoštus kepsnelius. Papuošiame citrinos griežinėliais ir alyvuogėmis.

 

 

 

Recepto įvertinimas

(5 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 1

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *