Lašišos suktinukai su agurkais ir tepama varške

200 g. lašišos filė (silpnai sūdytos),
2 agurkai vidutinio dydžio,
150 g.  tepamos varškės ar sūrio.

Pradžioje susipjaustome vieną agurką šiaudeliais, kitą – skiltelėmis.

 

 

 

 

 

 

 

Lašišą supjaustome plonais lakšteliais arba naudojame jau paruoštą file. Kiekvieną iš file gabalėlių aptepame lydytu sūreliu ar tepama varške. Rekomenduojama naudoti Philadelphia, tačiau parduotuvėse galima rasti įvairiausių lietuviškų atitikmenų. Ant varške užteptos lašišos dedame agurko šiaudelį.

Taip paruoštą lašišą suvyniojame į ritinėlį ir supjaustome lygiomis dalimis.

Iš griežinėliais supjaustyto agurko pasidarome norimos formos valgomus padėkliukus ritinėliamsir ant jų išdėliojame pasigamintus lašišos suktinukus.

Skanaus 🙂

 

 

Recepto įvertinimas

(5 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 2

Recepto tipas: Žymos: , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *