Kotletai su sūriu

500 g. maltos mėsos,
100 g. fermentinio sūrio,
2 svogūnai,
2 skiltelės česnako,
1 morka,
3 šaukštai majonezo,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
druskos,
prieskonių.

Kotletų su sūriu gaminimas:

Mėsmalėje sumalame vieną svogūną, česnako skilteles. Gautą masę dedame į faršą, įberiame džiūvėsėlius, prieskonius, druskos pagal skonį ir viską gerai išmaišome.

Iš gautos maltos mėsos masės formuojame nedidelius kotletus, o jų viduryje padarome duobutes, kad gautųsi kaip geldelės. Suformuotus kotletus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.

Susmulkiname likusį svogūną ir sumaišome su sutarkuota morka. Gautą morkos ir svogūno masę proporcingai dedame į kotletuose padarytas duobutes. Ant taip paruoštų kotletų viršaus dar dedame po šaukštelį majonezo ir sūrio gabalėlį (ar po truputį tarkuoto sūrio).

Kotletus su sūriu pašauname į orkaitę ir kepame apie 40 min. kol iškeps.

Patiekiame su garnyru (skaniausia su bulvių koše) ir salotomis.

 

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *