Kiaulienos šašlykas marinuotas su baziliku ir citrina

500 gr. kiaulienos išpjovos,
1 svogūno,
pusės citrinos,
baziliko,
druskos,
pipirų.

Šašlykų marinavimas su baziliku ir citrina:

Mėsą supjaustome kubeliais, svogūną žiedais.

Marinavimui patartina naudoti emaliuotą, molinį ar stiklinį indą.

Į indą dedame sluoksnį mėsos, sluoksnį svogūno, sluoksnį baziliko. Apibarstome druska ir pipirais. Ant viršaus išspaudžiame citrinos sultis ir įdedame likusią citrinos dalį  į tą patį indą. Ant viršaus dar dedame po likusį sluoksnį mėsos, svogūno ir baziliko.

Šašlyką paslegiame ir paliekame marinuotis šaltoje vietoje apie aštuonias valandas.

 

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Recepto tipas: Žymos: , , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.