Kiaulienos šašlykas marinuotas pomidorų sultyse

1 kg. kiaulienos išpjovos,
2 svogūnai,
1 litras pomidorų sulčių,
druskos,
pipirų.

Šašlykų marinavimas su pomidorų sultimis:

Mėsą supjaustome kubeliais, svogūną žiedais.

Marinavimui patartina naudoti emaliuotą, molinį ar stiklinį indą.

Mėsą ir svogūną sudedame į indą, užberiame pipirų ir druskos pagal skonį. Viską išmaišome ir supilame pomidorų sultis, kad šios truputį apsemtų mėsą.

Šašlykus pomidorų sultyse marinuojame 6-8 valandas šaltoje vietoje.

Recepto įvertinimas

(4.7 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 3

Recepto tipas: Žymos: , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.