Kiaulienos šašlykas marinuotas baltajame vyne

1 kg. kiaulienos išpjovos,
2 svogūnai,
pusė butelio baltojo sauso vyno ,
druskos,
pipirų.

Šašlykų marinavimas su baltuoju vynu:

Mėsą supjaustome kubeliais, svogūną žiedais.

Marinavimui patartina naudoti emaliuotą, molinį ar stiklinį indą.

Į indą dedame mėsą ir svogūną, pabarstome pipiras bei druska. Viską išmaišome ir užpilame baltuoju sausu vynu (vyno kaina nesvarbu, pigesnis netgi geriau).

Šašlyką paslegiame ir paliekame marinuotis šaltoje vietoje apie keturias valandas.

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Recepto tipas: Žymos: , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *