Karštas šokoladas šaltą rudens vakarą

Namuose ruoštas karštas šokoladas

Pasiruoškite karšto šokolado 8 asmenims tik per 20 minučių.

Reikės:

  • 4 stiklinių pieno
  • 2 stiklinių grietinėlės
  • pusės stiklinės cukraus
  • 100 g juodojo šokolado
  • šaukštelio cinamono
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštelių vanilinio cukraus
  1. Puode sumaišykite stiklinę grietinėlės, cukrų, smulkiai sutrupintą šokoladą ir cinamoną. Plakdami šluotele kaitiname ant silpnos ugnies, kol ištirps šokolado gabalėliai. Po truputį supilkite pieną ir likusią grietinėlę. Virkite, kol skystis ims garuoti, tik neužvirinkite.
  2. Suplakite kiaušinius, įpilkite šaukštą pasiruošto šokoladinio pieno ir išmaišykite. Plakdami šluotele ar elektriniu plakikliu plona srovele supilkite kiaušinius į šokoladinį pieną. Toliau plakdami kaitiname dar keletą minučių.
  3. Nuimame puodą nuo ugnies, įmaišome vanilinį cukrų.
  4. Išpilstome karštą gėrimą į puodelius, papuošiame tarkuotu šokoladu ir iškart patiekiame.

Skaniai sušilkite 🙂

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Panašūs receptai
  • Malibu kokteilis su pienu

  • Svarainių trauktinė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *