Gvakamolės (Guacamole) padažas traškučiams ir prie tortilijų

4 avokadai,
1 citrina,
1 šaukštas aštraus padažo,
1 mažas raudonas svogūnas,
1 pomidoras,
pusė jelapeno pipiro,
1 skiltelė česnako,
sauja kapotos kalendros,
1 a.š. druskos,
1 a.š. juodųjų pipirų.

Perpjauname avokadus pusiau ir išimame kauliukus. Avokadų masę atskiriame nuo odelės ir sudedame į didelį dubenį bei pamaišome.

Įdedame smulkiai supjaustytą raudoną svogūną pomidorą, smulkinto česnako skiltelę ir jelapeną.

Įdedame kalendros ir apie šaukštą aštraus padažo, pagardiname druska ir pipirais.

Išspaudžiame visos citrinos sultis.

Viską gerai išmaišome. Ragaujame ir dar įsiberiame drusko, pipirų pagal skonį.

Meksikietišką avokadų padažą Guacamole patiekiame su tortilomis ar bulvių traškučiais.

 

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *