Graikiškas padažas

200 ml. natūralaus jogurto,
4 agurkų,
dviejų citrinų sulčių,
4 skiltelių česnako,
saujelės krapų,
druskos, pipirų.

Graikiško padažo gaminimas:

Nulupame ir susmulkiname agurkus (patogu tarkuojant), išspaudžiame česnaką, supilame ant viršaus jogurtą ir išspaustas citrinų sultis bei krapus.

Pagardiname druska, pipirais ir viską išmaišome.

Paliekame valandai padažą šaldytuve, kad patiekiant būtų gaiviai vėsus.

Šis graikiškas padažas – tai tikro graikiško jogurtinio agurkų Tzatziki padažo lietuviška versija. Padažas puikiai tinka pagardinti keptą mėsą ir daržoves.

 

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Recepto tipas: Žymos: , , , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *