Daržovių apkepas

500 g. aguročių,
1 didelis svogūnas,
6 pomidorų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
3 šaukštai smulkintų šviežių raudonėlių,
150 g. fermentinio sūrio,
druskos.

Ruošimas:

Aguročius ir pomidorus nulupame ir supjaustome griežinėliais, o svogūną – plonais žiedais. Daržoves sluoksniais sudedame į kepimo indą, apšlakstome aliejumi, pabarstome prieskoniais ir tarkuotu sūriu.

Kepame iki 200°C įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes, kol daržovės suminkštės.

Daržovių apkepą patiekiame su kumpiu arba kepta mėsa.

 

 

 

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Recepto tipas: Žymos: , , , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *