Šokoladinis pyragas su avietėmis

150 g juodojo šokolado,
50 g avižinių dribsnių,
70 g gliaudytų saulėgrąžų,
pakelis avietinės želė,
aviečių (gervuogių).

Gaminimas:

Ištirpiname šokoladą ir sumaišome jį su saulėgrąžomis ir avižiniais dribsniais (dribsnius geriausia prieš tai pabrinkinti apipylus verdančiu vandeniu).

Torto formą išklojame maistine plėvele ir į formą sukrečiame šokolado, saulėgrąžų ir dribsnių mišinį. Tada paliekame šaldytuve 1 val., kad sustingtų.

Pyragui baigiant stingti, pasidarome želė pagal ant pakelio esančius nurodymus, arba iš šviežių uogų ir želatinos. Aviečių (gervuogių) uogas nuplauname ir sudedame ant sustingusio pyrago pagrindo, viršų apipilame želė sluoksniu ir vėl paliekame šaldytuve sustingti.

Po valandėlės papuošiame pyrago viršų avietėmis, gervuogėmis ir galime skanauti.

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.