Aštrokas padažas su čili ir česnaku

2 šaukštai majonezo,
1 šaukštas grietinės,
4-5 skiltelės česnako ,
čili prieskonių,
saldžiosios paprikos prieskonių,
provanso žolelių (ar panašių) prieskonių,
skysčio iš marinuotų agurkų stiklainio,
pipirų.

Aštrokas česnakinis čili padažas puikiai tinka prie keptos duonos, traškučių, tortilų, keptų krabų lazdelių ar kepsnių ir pan.

Grietinę, majonezą, tarkuotą česnaką ir prieskonius išmaišome. Saldžiosios paprikos prieskonių negailime. Įmaišome apie porą šaukštų agurkų rasalo (marinato iš marinuotų agurkų stiklainio).

 

 

 

 

 

Majonezo, grietinės ir agurkų marinato dalis galima koreguoti pagal tai, kokio tirštumo padažą norime pagaminti.

Prieskonius taip pat galima kesti pagal skonį. Jei patinka aštriau, įdedame daugiau aitriosios paprikos.

Pagamintą padažą apie valandą palaikome šaldytuve.

 

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.