200 g. lašišos filė (silpnai sūdytos),
2 agurkai vidutinio dydžio,
150 g. tepamos varškės ar sūrio.
Pradžioje susipjaustome vieną agurką šiaudeliais, kitą – skiltelėmis.
Lašišą supjaustome plonais lakšteliais arba naudojame jau paruoštą file. Kiekvieną iš file gabalėlių aptepame lydytu sūreliu ar tepama varške. Rekomenduojama naudoti Philadelphia, tačiau parduotuvėse galima rasti įvairiausių lietuviškų atitikmenų. Ant varške užteptos lašišos dedame agurko šiaudelį.
Taip paruoštą lašišą suvyniojame į ritinėlį ir supjaustome lygiomis dalimis.
Iš griežinėliais supjaustyto agurko pasidarome norimos formos valgomus padėkliukus ritinėliamsir ant jų išdėliojame pasigamintus lašišos suktinukus.
Skanaus 🙂
(5 / 5)
Vertinimų skaičius: 2
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |