1 vnt. silkių filė,
0,5 l. raugintų kopūstų,
2 svogūnai,
3-4 grybai (geriausiai baravykai),
aliejus kepimui.
Susmulkiname svogūną ir pakepiname keptuvėje su aliejumi.
Į tą pačią keptuvę sudedame raugintus kopūstus, prieš tai nuvarvinę (ir, jei labai rūgštūs, nuplovę) skystį. Taip pat sudedame ir susmulkintus grybus.
Viską truputį patroškiname.
Atvėsusius kopūstus sudedame į silkinę, ant viršaus išdėliojame stačiakampiais supjaustytą silkių filė.
Galima papuošti citrina bei krapais.
(0 / 5)
Vertinimų skaičius: 0
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |