Silkė su raugintais kopūstais

1 vnt. silkių filė,
0,5 l. raugintų kopūstų,
2 svogūnai,
3-4 grybai (geriausiai baravykai),
aliejus kepimui.

Susmulkiname svogūną ir pakepiname keptuvėje su aliejumi.

Į tą pačią keptuvę sudedame raugintus kopūstus, prieš tai nuvarvinę (ir, jei labai rūgštūs, nuplovę) skystį. Taip pat sudedame ir susmulkintus grybus.

Viską truputį patroškiname.

Atvėsusius kopūstus sudedame į silkinę, ant viršaus išdėliojame stačiakampiais supjaustytą silkių filė.

Galima papuošti citrina bei krapais.

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Recepto tipas: Žymos: , , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *