Silkė su grybais ir sėmenimis

4 vnt. silkių filė,
1 stiklinė grybų,
50 g. sviesto,
3 šaukštai linų sėmėnų,
1 svogūnas,
druska,
malti juodieji pipirai,
poro lapas ir pomidorėlis papuošimui.

Silkių filė supjaustome stačiakampiais gabalėliais ir išdėliojame silkinėje.

Grybus išverdame pasūdytame vandenyje ir supjaustome juostelėmis. Linų sėmėnis sumalame, o svogūną supjaustome kubeliais. Grybus, sėmenis ir svogūną pakepiname keptuvėje išlydytame svieste. Pagardiname druska ir pipirais.

Paruoštą grybų pagardą uždedame ant silkės filė gabaliukų, papuošiame porų ir pomidoriuku.

 

 

 

Recepto įvertinimas

(0 / 5)

Įvertinkite šį receptą

Vertinimų skaičius: 0

Recepto tipas: Žymos: , , , , Produktai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *