4 vnt. silkių filė,
1 stiklinė grybų,
50 g. sviesto,
3 šaukštai linų sėmėnų,
1 svogūnas,
druska,
malti juodieji pipirai,
poro lapas ir pomidorėlis papuošimui.
Silkių filė supjaustome stačiakampiais gabalėliais ir išdėliojame silkinėje.
Grybus išverdame pasūdytame vandenyje ir supjaustome juostelėmis. Linų sėmėnis sumalame, o svogūną supjaustome kubeliais. Grybus, sėmenis ir svogūną pakepiname keptuvėje išlydytame svieste. Pagardiname druska ir pipirais.
Paruoštą grybų pagardą uždedame ant silkės filė gabaliukų, papuošiame porų ir pomidoriuku.
(0 / 5)
Vertinimų skaičius: 0
Slapukas | Trukmė | Aprašymas |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |